icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud Alternate Maj 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra Alternate! På denne side finder du . Alternate byder på mange rabatter Elektronik kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge Alternate journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Udløbet Alternate kuponkoder & tilbud

Oplysningerom Alternate

Alternate er et hardware mail-order firma beliggende i Hessian Linden. Grundlagt i februar 1992 er selskabet et datterselskab af shift IT Management sammen med Mix-Computer, Wave Distribution og Olano.de samt andre virksomheder. KG Holding og distribuerer sine produkter primært gennem sin egen internetbutik og eget callcenter. Derudover opretholder Alternate tre butikker til informationsteknologi, underholdningselektronik, husholdningsapparater og haveudstyr i Linden. Der er uafhængige filialer i Holland og Belgien. Derudover opretholder Alternate den professionelle E-Sport Clan Team Alternate.

 Virksomheden blev grundlagt i 1992 i Giessen. 1996 flyttede ind i en ny bygning i det nærliggende Linden. Online webshop blev lanceret den 15. oktober 1997. Et år senere blev der åbnet et kontor i Ridderkerk, Sydholland. I 2000 blev der åbnet et logistikcenter på ca. 3.500 kvadratmeter i Linden. Et år senere fulgte et filial kontor i Madrid. I 2004 blev logistikcentret udvidet til 5.800 kvadratmeter. I 2005 flyttede det nederlandske datterselskab til en ny bygning med et areal på 5.600 m². I 2006 overtog Alternate en tilstødende 15.000 m² sportsplads. I 2007 blev der åbnet filialer i Wien og Aartselaar. I oktober 2008 etablerede Alternate et andet logistikcenter på Linden. Afdelingen i Triesterstrasse i det 23. distrikt i Wien blev lukket den 31. marts 2011.

I 2003 blev en e-sports-klan, sponsoreret af virksomheden, grundlagt med Alternate aTTaX, en træningsbygning er tilgængelig i Linden. Med en omsætning på 366,9 millioner euro 2014, er Alternate den niende største netbutik i Tyskland ifølge statistikker.

Du kan få mange forskellige tilbud med den største rabat på Alternate hjemmeside online. Gå ikke glip af denne mulighed for at få de bedste kuponkoder.