icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud FlixBus Maj 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra FlixBus! På denne side finder du . FlixBus byder på mange rabatter Ferie & Rejser kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge FlixBus journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Oplysningerom FlixBus

FlixBus er en udbyder af transportløsninger som tilbyder busservice mellem byer i Europa. Selskabet er grundlagt i 2013 efter dereguleringen af det tyske transportmarked, 2015 begyndte FlixBus at ekspandere hastigt i Europa, støttet økonomisk af investorer som Daimler.

FlixBus køres på en international mobilitetsplatform gennem samarbejde med regionale SMV busselskaber fra hele Europa. Disse lokale buspartnere er ansvarlige for den daglige drift af ruterne, mens FlixBus er ansvarlig for de officielle autorisationer der kræves for at drive et langdistancenetværk.

Med 120.000 daglige forbindelser i 20 lande og nationale netværk i Tyskland, Frankrig, Italien, Kroatien og Holland, FlixBus udbyder Europas største fjernbusnetværk. I 2017 vil de gøre Danmark til sit næste nationale marked på danske indenrigsruter. I februar 2017 blev det danske busselskab Abildskou, en familievirksomhed fra Aarhus, den første FlixBus partner i Danmark.

Hvis du ikke liker lange linjer på kjøpesentre og foretrekker å kjøpe alt du trenger til en lav pris, er dette din sjanse. Du kan få mange ulike tilbud med rabatt på nettbutikken Flixbus. Ikke gå glipp av denne muligheten til å få de beste kuponger.