icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud Match Januar 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra Match! På denne side finder du . Match byder på mange rabatter Service kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge Match journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Oplysningerom Match

Match.com er det bedste sted for dig, der gerne vil møde spændende og interessante mennesker. Uanset om du er på udkig efter en hyggelig date eller livslang kærlighed, så tør vi godt love, at du vil finde en, du kan lide, blandt vores tusindvis af singler. Ved at vælge en af Nordens største datingsider får du mulighed for at møde mennesker, som du ellers ikke ville have mødt. Og hvem ved, hvad det kan føre til?

Match.com blev grundlagt i USA i 1995 og er i dag en del af den amerikanske koncern IAC/InterActiveCorp. IAC er en international, markedsledende virksomhed inden for onlinebranchen og omfatter mere end 150 forskellige brands og produkter. Match.coms nordiske selskab styres fra Stockholm gennem Match.com Nordic AB. Vi har været på det nordiske marked siden 2002 og har siden da været førende inden for netdating. Vi har været en drivkraft i udviklingen, der har gjort, at netdating i dag er en af de mest almindelige måder at møde sin partner på.

Siden tidernes morgen har mennesker været draget af hinanden. Og gennem tiderne har vi datet på den ene eller anden måde. I dag spiller det ingen rolle, om du er ude med vennerne, sidder derhjemme foran computeren eller ligger i hængekøjen i baghaven. Match.com gør dating nemmere end nogensinde. For os er det vigtigt altid at være lige ved hånden og kunne give dig de værktøjer, du har brug for, når du skal finde en date. Du kan bruge Match.com via din computer, mobil eller tablet, men vi giver dig også mulighed for at møde andre medlemmer i det virkelige liv. Vi arrangerer regelmæssigt singleaftener, hvor du på en afslappet og behagelig måde kan møde andre singler.Uanset om din date fører til livslang kærlighed, en sjov aften med nye venner eller noget helt andet, så er det jo lige netop det, der gør en date så fantastisk spændende – man ved aldrig, hvad det kan føre til.