icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud Naketano Maj 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra Naketano! På denne side finder du . Naketano byder på mange rabatter Tøj & Mode kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge Naketano journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Oplysningerom Naketano

For seks år siden blev Sasha Pejkhan og forretningspartner selvstændig i Naketano-modellen. Deres koncept arbejdede fra 70.000 til 80.000 stykker tøj, som de sælger årligt, hovedsagelig via online-handel.

Et stykke tøj, som du kan lide at bære i årevis, "og du er så ophængt, at du vil købe igen det samme, når det er revet," siger firmaets grundlægger Sasha Pejhan. Hvad gør tøjet "Naketano" - så ekstraordinært? "Vi kompromitterer ikke kvaliteten," siger Pejhan. "Du skal røre dig selv, når du har en rolle."

I øjeblikket har virksomheden ca. 25 procent vækst i det tredje år og sælger i øjeblikket 70.000 til 80.000 beklædningsgenstande med to samlinger pr. År. Pejhan var tavs om salget. Der var ingen grund til at bekymre sig. Seks job i virksomheden er sikre.

Den oprindelige finansiering kom endelig fra et privat miljø, hvilket var nødvendigt. "Fashion er en kapitalintensiv industri. De finansierer ting fra det første designstrin til salget omkring seks måneder siden, "siger chefen for Naketano. På trods af en lang tid er virksomheden nu stående. Selv den økonomiske krise har ikke ændret dette. Måske fordi favorit dele er i den rigtige retning i vanskelige tider.

Du kan få mange forskellige tilbud med den største rabat på hjemmesiden Naketano online. Gå ikke glip af denne mulighed for at få de bedste kuponkoder.