icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud Park Inn Januar 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra Park Inn! På denne side finder du . Park Inn byder på mange rabatter Ferie & Rejser kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge Park Inn journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Oplysningerom Park Inn

Park Inn by Radisson er en international hotelkæde, der i øjeblikket består af mere end 140 hoteller. Park Inn hoteller er placeret som lyse og moderne og har en gennemsnitlig pris kategori (billigere end for eksempel Radisson Blu og Radisson Red.

Før 2000 er Park Inn hoteller netværk fuldt ejet af Olympus Hospitality Group, men i sommeren 2000 blev en strategisk aftale indgået med den gigantiske -. Carlson Hotels, for den videre udvikling af nettet og styrke partnerskaber. Men i september 2003, alle aktier i Park (herunder Park Inn og Park Plaza) kom under kontrol af Carlson Hotels Worldwide. På købstidspunktet omfattede Park Inn-netværket 68 hoteller i seks lande.

Første Park Inn logo efter rebranding
I begyndelsen af ​​2004 gjorde Carlson Hotels Worldwide en komplet rebranding af hoteller, herunder oprettelse af et nyt logo og et helt nyt system af værdier. Repræsentanten for selskabet sagde dette den 21. januar under investeringstopmødet i hotelvirksomheden i USA. Ifølge ham, netværket gennemført en undersøgelse af præferencer deres kunder og det nye brand strategi vil blive dannet på grundlag af ønskerne fra gæsterne. På tidspunktet for denne meddelelse nummererede Park Inn allerede 70 hoteller i 11 lande, med 30 af dem i Nordamerika.

Du kan få mange forskellige tilbud med den største rabat på hjemmesiden Park Inn online. Gå ikke glip af denne mulighed for at få de bedste kuponkoder.