icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud SimpleSite Januar 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra SimpleSite! På denne side finder du . SimpleSite byder på mange rabatter Service kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge SimpleSite journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Oplysningerom SimpleSite

SimpleSite blev stiftet i København i 2003 af de to brødre, Morten og Jacob Elk. Deres vision var at skabe det nyttigste og mest brugervenlige værktøj til at kreere sin egen hjemmeside på markedet. De tog en simpel forretningsidé, og eksekverede den i henhold til 'lean' forretningsprincipper, om at skabe brugervenlighed og muligheder for Hr. og Fru. Danmark; brugere med basale IT kundskaber, der kunne have nytte af at lægge deres personlige og professionelle projekter online. Med en videnskabelig tilgang til data, solid erfaring i at udvikle agilt og en ide med en misundelsesværdig skalerbarhed, blev den danske målgruppe hurtigt international. Kun et år efter det hele startede, lancerede de den engelsksprogede løsning, målrettet mod det amerikanske marked. Kombinationen af et skarpt fokus på brugervenlighed med en kompromisløs tilgang til lean principper har gjort SimpleSite til det skoleeksempel på international vækst, det er i dag.

I 2012 modtog SimpleSite en investering på €1.7 mio for at accelerer den internationale vækst. Bag investeringen står IT entreprenør Kaare Danielsen, hvis virksomhed Jobindex, er Danmarks største jobportal. Det medførte kraftig international vækst, og lokale sprogversioner er nu tilgængelige i hele Skandinavien, Frankrig, Spanien, Italien, Holland, Belgien, Schweitz, Østrig, Luxembourg, England, USA. Polen, Tjekkiet, Grækenland, Tyrkiet, Portugal, Brasilien, Canada, Rusland, Indonesien, Malaysia - og flere er på vej. I 2015 gik virksomheden fra en Premium til en Freemium forretningsmodel, der giver brugere over hele kloden en fuldstændig gratis hjemmeside. Lige nu opretter 400.000 nye brugere en SimpleSite hjemmeside hver måned, og flere en 20 millioner verden over har prøvet vores løsning. Virksomheden omsætter årligt for over 75 mio. DKK og har en hurtigt voksende kundebase med 95.000 nuværende abonnenter fra hele verden. En ambitiøs vækstplan er sat i værk for 2017.