icon fb icon g+ icon tw FotosTierbedarfElektronik & ComputerAutoBücherModeBrillenReiseParfum & KosmetikSko & TilbehørGeld & FinanzenAndreBabyMöbelBlumen & GeschenkideenSportDienstleistungenEssenPatroner & Toner arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuelle kuponer og tilbud TripAdvisor Maj 2022

Vi er glade for at introducere den bedste rabatkoder og tilbud fra TripAdvisor! På denne side finder du . TripAdvisor byder på mange rabatter Ferie & Rejser kategori. Alt hvad du behøver - er at bruge TripAdvisor journal DinRabatKoder.com, det vil spare dig tid og penge!

Til denne butik, er der nu ingen kuponer.

Oplysningerom TripAdvisor

TripAdvisor.com er en rejsehjemmeside, der har informationer og anmeldelser af rejserelaterede ting som hoteller, turistattraktioner og restauranter. Det har også et rejseforum. TripAdvisor var en af de tidligere hjemmesider, der benyttede sig af brugergenereret indhold. Hjemmesiden er gratis at bruge, og brugerne genererer det meste af indholdet i form af anmeldelser. Virksomheden af børsnoteret på det amerikanske NASDAQ-index.

Hjemmesiden har nået over 150 mio. anmeldelser, men den bliver ofte kritiseret for, at indholdet ikke er valideret. Det er bla. sket på baggrund af et par sager hvor virksomheder systematisk har skrevet negative anmeldelser om konkurrenten. Ligeledes har der været brugere som skrevet ekstraordinært mange anmeldelser Cornell University har udviklet en metode til at vurdere om en anmeldelse er ægte eller ej. Primo 2015 oplyser Tripadvisor selv at de modtager ca. 100 nye anmeldelser i minuttet.

TripAdvisor er en af de største rejse agentur. TripAdvisor tilbyder en masse forskellige helligdage rundt om i verden. Gå ikke glip af denne mulighed og få mange kuponer med forskellige rabatter.